Szabadidő

2022.07.13. 12:24

Ingyen fürödhetnek a lurkók a hatvani strandon

Ingyen strandolhatnak a rászoruló roma családok a hatvani strandon – jelentette be Hatvan Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata.

K. B. L.

Ingyen strandolhatnak a rászoruló gyerekek a hatvani strandon

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Mint írják, a több éve tartó, nyári időszakban kihasználható kedvezménnyel idén háromszáz család élhet. Egy családi belépővel négyen mehetnek be, s az ingyenes jegyeket a nemzetiségi önkormányzat irodájában minden héten kedden és csütörtökön lehet igényelni hatvani lakcímkártya birtokában.

Mint korábban a heol is megírta, a hatvani strand belépői július 1-től drágultak a város képviselő-testületének döntése nyomán, egységesen 20 százalékkal. Egy teljes árú egész napos felnőtt jegy hatvani lakcímkártya nélkül 2200 forintba kerül, kedvezménnyel ez 1100 forint. A két felnőtt és két gyermek számára megváltható családi jegy teljes ára 5200 forint, mely a hatvani lakcím igazolása mellett 2600 forint megfizetése mellett vehető át. Ebből a jegytípusból osztanak ki most háromszázat a rászoruló családok között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában