Turizmus

2022.07.04. 09:00

Nagyváradon jártak a gyöngyösi campus diákjai

Sz. Sz. I.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campusának több oktatója és hallgatója is részt vett a nagyváradi Partium Keresztény Egyetem által szervezett kétnapos Nemzetközi Idegenforgalmi és Vendéglátói Konferencián a közelmúltban, tájékoztatta portálunkat Nagy Réka, a gyöngyösi egyetem kommunikációs munkatársa. Mint mondta, a szervezők szerint elengedhetetlen a turizmuságazat naprakész kutatása, mert a koronavírus-világjárvány drámai következményekkel járt a turizmusgazdaság valamennyi szereplőjére nézve. Ők jelenleg is olyan geopolitikai, biztonsági, járványügyi kihívásokkal szembesülnek, amelyekre korábban nem volt példa. 
A konferencia résztvevői két nap alatt, a plenáris előadások mellett öt szekcióban ismerhették meg egymás kutatási eredményeit, és cserélhették ki a tapasztalataikat, kereshettek közös válaszokat az aktuális kihívásokra. 
 

Címkék#egyetem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában