Elismerések

2022.07.15. 12:26

Szolgálati elismeréseket vettek át a Heves Megyei Kormányhivatal dolgozói

A kormányzati szolgálati jogviszonyban töltött idő után járó elismeréseket adott át öt dolgozónak Ignácz Balázs kormánymegbízott.

HEOL

Murányi László (balról), Pethes Kálmán, Kovácsné Balázs Emőke, Gál György Zoltán, Berencsikné Jánosi Irén és Ignácz Balázs

Forrás: kormanyhivatal.hu

A Heves Megyei Kormányhivatal vezetője gratulált a jubiláló kormánytisztviselőknek, akiket arra kért, példaképekként biztassák, tapasztalataikkal segítsék fiatal kollégáikat - közölte honlapján a Kormányhivatal. Ignácz Balázs kiemelte, az ünnepeltek legyenek büszkék arra, hogy munkájukkal régóta szolgálják a hazájukat.

A kormányzati igazgatásról szóló törvény alapján a kormánytisztviselő a kormányzati szolgálati jogviszonyban töltött 20, 25, 30, 35 és 40 év után elismerésre jogosult.

  • Berencsiné Jánosi Irén pénzügyi és számviteli ügyintéző (Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály) 25 év,
  • Kovácsné Balázs Emőke foglalkoztatási szakügyintéző (Pétervásárai Járási Hivatal) 30 év,
  • Pethes Kálmán foglalkoztatási szakügyintéző (Gyöngyösi Járási Hivatal) 30 év,
  • Gál György Zoltán foglalkoztatási szakügyintéző (Füzesabonyi Járási Hivatal) 30 év,
  • Murányi László növény- és talajvédelmi szakügyintéző (Agrárügyi Főosztály) 35 év szolgálat után vehetett át elismerést.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában