Falunap

2022.07.18. 13:00

Tizenkét éve nem volt ekkora buli Karácsondon

Sz. Sz. I.

Az utóbbi tizenkét év legnagyobb szabású falunapi rendezvényét tartották a településen a közelmúltban, tájékoztatta portálunkat Földi Csaba polgármester. Mint mondta, a Karácsondi nyár 2022 – A mi Európánk elnevezésű egész napos eseményt nyertes pályázat révén rendezhették meg. 
– A helyi lakosokon kívül meghívtuk a községünkből elszármazottakat is, éljenek akár a környező vagy a ­távoli településeken, esetleg más országban. Az iskola tornatermében délelőtt asztalitenisz-bajnokság zajlott. Délután főzőcsapatok mérték össze a szakácstudományukat, ételeiket neves szakmai zsűri, a Szabadtűzi Lovagrend értékelte. A fedett színpadon egész délután zenés, táncos műsorok, neves fellépők sora várta a szórakozni vágyókat, élükön a Neoton Família sztárjaival – foglalta össze Földi Csaba. 
A falunap alkalmával fellépett még a Dupla KáVé és Köteles Cindy, Tóth Andi, a Diximage együttes és az Animal Cannibals. Vidámpark, arcfestés, csillámtetoválás, kirakodóvásár, látványkonyha is színesítette a programot. 

Címkék#falunap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában