Búcsú

2022.08.14. 13:34

Az Egri Szimfonikusok is hálásak a Senator-háztól búcsúzó Cseh házaspárnak

A mindig sikeres Strauss-est az ő közreműködésükkel jöhetett létre.

HEOL

Az egyik legsikeresebb program a Strauss-est volt

Forrás: Szántó György/Heves Megyei Hírlap

Mint korábban írtuk, a házaspár azzal a kéréssel fordult az önkormányzathoz, hogy járuljanak hozzá az érvényben lévő bérleti szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetéséhez 2022. augusztus 31.-i határidővel. Indokaik között szerepel megromlott egészségi állapotuk, a magas bérleti díj, a növekedő energiaárak miatti nehézségek és a háborús helyzet miatti bizonytalanság is.

Az Egri Szimfonikus Zenekar is kifejezte sajnálatát, amiért a Senator-házat üzemeltető házaspár felmondja a szerződést, hiszen az évről évre megrendezett Strauss-est az ő nevükhöz fűződik, ahogy Facebook-oldalukon írják, „velük indult el a Strauss-est több mint 25 évvel ezelőtt, és ez alatt a hosszú idő alatt fáradhatatlan energiával, lelkesedéssel szervezték az egyik legsikeresebbé vált egri programot”. Bejegyzésükben köszönetet mondanak a házaspárnak, akiktől szomorúan búcsúznak el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában