Közlekedés

2022.08.25. 14:21

Az M3-as tolató réme miatt már South Parkot idéz a Közút (videó)

A Magyar Közút próbálta kommentár nélkül megosztani az autópálya közlekedési szabályait teljesen hidegen hagyó autósokat rögzítő felvételeket, de végül képtelenek voltak szó nélkül hagyni azt, amit teljes mértékben megértünk.

HEOL

Mint írják: az elmúlt néhány hétben számos alkalommal rögzítette a kamera, ahogy egyes sofőrök szabálytalanul fordultak meg, sőt, visszatolattak vagy a forgalommal szemben haladtak a hazai autópályákon, köztük az M3-ason is. Ezt annyian és olyan módon tették meg, hogy sikerült a közút munkatársainak egy válogatást készíteni a megdöbbentő pillanatokból.

A Magyar Közút egyébként szintet lépett a figyelemfelhívásban, mert szerintük már annyiszor elmondták, ezt miért ne csinálják az emberek és mennyire veszélyesek ezek a meggondolatlan manőverek, hogy inkább átadták a szót Mr. Mackey-nek a South Parkból, hátha az ő kérését jobban meghallják az emberek. E szerint:

 „Az autópályán való megfordulás és tolatás rossz, értem?!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában