Hontalan állatok világnapja

2022.08.15. 10:12

Gyűjtést írt ki az egri menhely – rajtunk múlik meg lesz-e a kutya vacsorája

A hontalan állatoknak lesz világnapja kedden, ebből az alkalomból gyűjtenek a menhely lakóinak, egy számukra nem hétköznapi vacsorára.

Sz. M. L.

Társy Diána, az alapítvány vezetője

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Augusztus 16. a Hontalan állatok világnapja, ez alkalomból szerveztünk gyűjtést, ugyanis szeretnénk, ha ezen a napon minden menhelylakónk nedves eledelt ehetne. A konzerv, azalutasakos táp különlegességnek számít, így most erre a napra azt a célt tűztük ki, hogy minden menhelylakónk ilyet kapjon vacsorára – tette közzé az Állatokat Védjük Együtt Alapítvány. Konzervre, alutasakos tápra és kutya-, macskaszalámira írtak ki gyűjtést, hogy meglegyen a 204 egri menhelylakó vacsorája. Ha valaki támogatná a kezdeményezést az leadhatja adományát a menhely telephelyén, vagy a Szőrmók Kutyakozmetikában a Mátyás király út 151. címen vagy a Belvárosi Állatorvosi Rendelőben a Szvorényi úton, illetve a Vincellériskola utca 8/A címen Huszár Melinda önkéntesnél, továbbá az Manimal Boulder Mászóteremben a Cifrakapu úton és Nagy Ágnesnél az Agria-Lánc Vécseyvölgy úti telephelyén.

– Amennyiben valakinek nincsen lehetősége nedves tápot adni, azonban szívesen meghívná egy vagy több védencünket vacsorára, banki átutalással, a segíthetnek nekünk a 11739009-20187369-00000000 számlaszámon. Köszönjük az adományozók segítségét - olvasható a felhívásban. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában