Nyugdíjasok

2022.08.22. 07:36

Jubileumot ünnepelt a hatvani szépkorúak szervezete

Megalakulásának három és fél évtizedes jubileumát ünnepelte a hatvani Naplemente Nyugdíjas Klub.

K. B. L.

Köszöntötték az időseket

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Horváth Richárd polgármester az esemény alkalmából kiemelte, a harmincöt éve alapított klubnak ma már közel száz tagja van. – A tagok számtalan közös emléket őriznek az együtt töltött időszakról, hiszen a közösség kikapcsolódásra, a szabadidő hasznos és tartalmas eltöltésére nyújt lehetőséget a helyi szépkorúaknak, követendő példát mutatva a fiatalabb generációk részére – fejtette ki a polgármester. 

A Naplemente Nyugdíjas Klub Hatvan egyik legnagyobb szervezete. A minap az évfordulót és a tagok születés- és névnapját is megünnepelték egy újhatvani étteremben. Hagyományosan köszöntötték a 70, 75, 80 és 85 éveseket, valamint mindazokat, akik az elmúlt időszakban ünnepelték születés- vagy névnapjukat. Az ünnepelteknek énekes műsorral is készültek. 

Megemlékeztek többek mellett az elhunyt Sánta Gyuláról, a klub egykori vezetőjéről, aki szintén nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Naplemente Nyugdíjas Klub az egyik legaktívabb civil szervezet legyen Hatvanban. A mai napig folyamatosan tesznek azért, hogy aktív, mozgalmas programokat kínáljanak a szépkorúaknak. Rendszeresen fellépnek a városi rendezvényeken, programokat, kirándulásokat szerveznek, hogy jó egészségben lehessenek egymással még sokáig.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában