Felújítás

2022.08.10. 19:12

Megújult négy útszakasz Kerecsenden

Idén nyáron elkészült az új bölcsőde is.

B. K.

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Kerecsenden befejezéséhez közeledik a Magyar Falu Program támogatásával az Arany János, a Váci Mihály, a Pataki és a József Attila utcákat érintő útfelújítás és -építés. A kivitelező Superroad Kft. mindenhol elvégezte az aszfaltburkolat terítését és a padkák melletti zúzalékolást. Már csak a padka tömörítése van hátra egyes útszakaszokon.
A 44 millió forintos támogatásból megvalósított beruházás jelentősen javítja a település önkormányzati belterületi útjain a közlekedési feltételeket -  adták hírül a község honlapján. 

Idén nyáron elkészült az új bölcsőde is. A Demjéni úti, régi önkormányzati szolgálati lakást újították fel, és alakították át a kisgyermekek fogadására. A bölcsődés korú gyermekeknek az elmúlt években a helyi óvodában alakítottak ki gondozásukra alkalmas helyiségeket. 

Az új bölcsőde építésére ugyancsak a Magyar Falu Program nyertes pályázata nyújtott fedezetet. A korszerű intézményt szeptembertől vehetik birtokukba a helyi családok. B. K. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában