Tanévnyitó

2022.08.26. 15:00

Szakmai tanévnyitón köszöntötték a pedagógusokat

Az Oktatási Hivatal Egri Pedagógiai Oktatási Központja a Belügyminisztérium Köznevelésért Felelős Államtitkárságával és a Klebelsberg Központ részvételével Szakmai Tanévnyitó Konferenciát tartott az egri Megyeháza Barkóczy termében.

M. H.

Ignácz Balázs főispán

Forrás: Heves Megyei Kormányhivatal

A meghívott vendégeket és a megyei intézményvezetőket Ignácz Balázs főispán köszöntötte. A Heves Megyei Kormányhivatal vezetője örömét fejezte ki, hogy köszöntheti a megjelenteket. Kiemelte, hogy milyen nehéz időszak áll mögöttünk, ugyanis az elmúlt évek rengeteg kihívást tartogatottak számunkra, ahogy a pedagógusok számára is. Nagyra becsülendő, hogy egyik pillanatról a másikra a megszokottból át tudtak állni egy teljesen új rendszerre, és azt kitűnően tudták használni, alkalmazni. Végezetül arra kérte a pedagógusokat, hogy legyenek büszkék áldozatos szakmai tevékenységükre és kitartásukra, hiszen munkájuk az egyik legszebb és legnemesebb hivatás, amivel hazájukat szolgálni tudják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában