Fűtési szezon

2022.09.23. 15:00

A szénigényeket mérik fel Hevesen

A kormány a kialakult helyzetben, a lakosság téli tüzelőanyag igényének megfelelő kielégítése érdekében fel kívánja mérni a lakosság barnakőszénigényét a fűtési szezonra.

M. H.

Heves önkormányzatának szeptember 30-ig kell jeleznie a települési szintű adatokat a belügyminisztériumnak. 
– Mindezek alapján kérjük, hogy amennyiben a háztartásában van barnakőszén-felhasználás, illetve tervezi azt, úgy várható igényét jelezze szeptember 29-ig a hevesi önkormányzati hivatalnak a postaládákba került adatlap segítségével. Megtehető ez a város honlapján, a Heves.hu oldalon elérhető dokumentumon is – tudatta lapunkkal a város polgármestere, Sveiczer Sándor. 

Felhívta a figyelmet arra is, hogy az igényeknél az egy lakásban lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező emberek közössége együtt értendő. Azaz egy háztartással összefüggésben egy személy élhet az említett bejelentéssel. Az igénybejelentő lapot az önkormányzati hivatal portáján erre a célra rendszeresített gyűjtődobozban helyezhetik el, tájékoztattak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában