Sajtóközlemény

2022.09.23. 20:50

Az egri KDNP szerint ők az építésben érdekeltek, nem a kifogások keresésében

Sajtóközleményt adott ki a KDNP egri szervezete, amely a DK helyi szervezetének felszólítására reagál.

HEOL

A helyi Demokratikus Koalíció csütörtökön felszólította az egri Fideszt, hogy járjon közben dr. Pajtók Gábor és Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselőknél, kövessenek el mindent, hogy Eger városa több forráshoz jusson, kapjon segítséget. Mint írták, remélik, ebben a nehéz helyzetben a Fidesz-frakció arra is nyitott, hogy támogassa a DK javaslatát, miszerint amíg nem zárul le a jogállamisági és a korrupciós ügyek miatt indított eljárás, addig az önkormányzatok közvetlenül kapják meg az uniós támogatásokat, amelyek rengeteg fontos egri fejlesztés megvalósulását jelentené.

A KDNP Egri Alapszervezete pénteken sajtóközleményben reagált a DK felszólítására.
– A DK helyi szervezete – elképzelés és ötlet hiányában – az energiaválság megoldását az országgyűlési képviselőkön kérné számon. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben a Mirkóczki által befolyásolt képviselőjük nem szavazza le a napelempark megépítését, ma az egri közintézményeknek nem lennének energiagondjaik. Mi az építésben voltunk érdekeltek, mások pedig a kifogások keresésében – olvasható a közleményben. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában