Rendezvény

2022.09.28. 08:41

Az élet él és élni akar, és Mindfulness kiállítások nyílnak Egerben

A művészet kedvelői számára a közeljövőben két programot is rendeznek az Agria Parkban.

B. D.

Az Agria Park két kiállításnak is otthont ad

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Mindfulness címmel Válóczi-Major Katalin, művésztanár, festőművész kiállítása nyílik meg szeptember 30-án, az anyagban gyermeke, Major Máté alkotásai is láthatók lesznek. A nyitórendezvényt és a tárlatot az Agria Park Galériában tartják, a közreműködők Bugyi István József, grafikusművész és Teleki Klári, művészetpártoló lesznek. Október 27-ig tekinthető meg a kiállítás.

Forrás: Beküldött fotó

Az élet él és élni akar címmel nyílik meg K. Csákfalvi Kata ”katablanka” interaktív tárlata, melynek témája az állatok, a természet és az emberek kapcsolata, védelme. Az eseményt az állatok világnapja alkalmából rendezik meg október 5-én. A megnyitón Szőke István, az Agria Park igazgatója mond köszöntőt, a megnyitón részt vesz még Teleki Klári, művészetpártoló. Tóth Levente és Farkas Máté produkciói színesítik a rendezvényt. A tárlat november 3-ig lesz megtekinthető a második emeleten, a Hervis előtt.

Forrás: Beküldött fotó

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában