Beszámoló

2022.09.09. 07:00

Az UFO-k egy füzesabonyi férfival osztották meg a legfontosabb égi törvényt

A füzesabonyi Lászlót állítása szerint többször is magukkal vitték már az idegen lények, ahol nem csak kommunikáltak egymással, de bizarr dolgokat is műveltek vele.

O.N.

Forrás: Shutterstock

Miskolci László évek óta gyűjti azokat az adatokat, amelyek az UFO és paranormális jelenségeket átélt szemtanúkhoz, helyszínekhez, kutatókhoz kapcsolódnak. Ez azt jelenti, hogy nem csak a földönkívüliekkel kapcsolatos témák foglalkoztatják, hanem a kriptozoológia, a szellemek, a Mária-jelenések és egyéb, a misztikummal körül lengett esetek is.  Ezeket 2020-ban, a Magyar UFO Akták című könyvében foglalta össze, amelyben egy Heves megyei településen megesett idegenekkel való találkozást is részletesen bemutat.

A nem mindennapi történet főszereplője a Füzesabonyban élő László, akinek élményei a 90-es évek elejére vezethetők vissza. A férfi az UFO-kutatónak elárulta, hogy többször is elvitték már őt a földönkívüliek, akiknek külsejük igencsak változatos, merthogy vannak a jól ismert kis szürkék, de látott igen magas, ijesztő, csuklyás alakokat is a furcsa élményei során.

A szemtanú által látott lények ábrázolása, amelyet a leírások és a vázlatok alapján rajzolt le Miskolci László
Forrás: Beküldött/Miskolci László

Elmondása szerint a lények felvitték őt az űrhajójukra, ahol először az időérzékét veszítette el, majd az eszméletét.
- Én gyerekeknek hívtam őket, olyan egy méter magasak lehettek. Valamint volt egy hatalmas, nagyjából 240 centiméter magas alak, aminek arca nem volt, hanem kámzsa-csuklyaszerű, fekete ruhát viselt. A nagyfejű alakok, akik idehoztak, ott álltak előtte, mintha jelentettek volna neki a helyzetről. Ezután ráfektettek egy asztalszerűségre, majd egy sípoló hangot hallottam, ami nagyon idegesített. Kértem, hogy kapcsolják ki és fel akartam ülni, de nem tudtam. Hátulról egy olyan valamit tettek a fejemre, mint a pápának a süvege, majd innentől kezdve nem emlékszem semmire sem és nem volt időérzékem sem - mesélte a szemtanú Miskolci Lászlónak még 2018-ban, Egerben.

Ahogyan azt az UFO-kutató könyvében írja: a füzesabonyi férfi egy másik élménye során látott egy kúp alakú lényt is, amin szalagok lógtak, és lebegett. László borzalmas fejfájással ébredt a szobájában, a bal kezét nem tudta mozgatni és csak idővel jött helyre. Sokkal később volt egy olyan érzése, hogy az idegenek valamit betettek a fejébe, ami olyan tudást hordozott, amihez a mai napig sem tud hozzájutni.

A kivételes beszámolóval rendelkező férfi Miskolci Lászlónak arról is beszélt, hogy eleinte kételkedett az idegen lények létezésében, de volt egy pont, ahol már kezdett ebbe az egészbe beletörődni. Sokáig nem bízott a földönkívüliekben, mert sokszor nem mutatták meg magukat neki, csak érezte, hogy ott vannak vele. 

A füzesabonyi Lászlót azután többször is magukkal vitték az űrlények, ezeken az utakon ismertették meg vele a legfőbb égi szabályt.
- Érdekes, hogy nagyon sok dolgot nem mondanak meg ezek a földönkívüliek, de amikor elvisznek valahová, ott rögtön beugranak az információk. Nem tudom, hogy ezeket beleteszik-e az ember fejébe, de a kész infó már ott van bent. Közben láttam a Földet is, ami akkora volt, mint egy dió. Azt is mondták nekem, hogy aki az Égi törvényeket megszegi, azokkal rossz dolog fog történni. Ott náluk, odafent van az igazság, idelent a Földön pedig a jog. A kettő között van különbség – mesélte Miskolci Lászlónak a füzesabonyi férfi. Az UFO kutató szerint a hihetetlen történet ellenére teljesen józan benyomását keltette a negyedik típusú találkozásokat megélt „kiválasztott”. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában