Mozi

2022.09.04. 11:56

E. T. és A nyolcadik utas az egri belvárosban

Földönkívüli utazásra csábít az egri Eszterházy tér, de a Dobó téren a Kertmoziban is jobbnál-jobb filmek várják a kikapcsolódni vágyókat a II. Egri Filmpikniken.

HEOL

Csütörtök

Szeptember nyolcadikán, csütörtökön 20.00-tól az idén bemutatott Elvis című életrajzi drámát lehet megtekinteni a Dobó téren, míg az Uránia Filmszínházban délután négy órától az 1969-es A tanú magyar filmszatíra látható. Ezt követően, hat órától romantikus vizekre evezhetnek a film szerelmesei, mégpedig A feleségem története című drámával. 
Az Eszterházy téren szintén este nyolctól egy másik magyar filmet, az Egri Csillagokat vetítik.

Péntek

Szeptember kilencedikén este nyolctól meglepetés filmmel kedveskednek a Dobó téren, a Kertmoziban pedig az amerikai fantasztikus akció- és kalandfilm, a Thor: Szerelem és Mennydörgésen izgulhatnak a mozi rajongók. E közben az Eszterházy téren a népszerű földönkívülieké a főszerep, 20:00-tól jön E.T, 10:00-tól pedig A nyolcadik utas: a Halál. Az Uránia Filmszínház még nem árulta el, hogy délután négytől klasszikussal vagy újdonsággal várja a vendégeket, de hat órától a Zanox - Kockázatok és mellékhatások című romantikus vígjátékon derülhetünk egyet. 

Szombat

A Dobó téren az idei év legnagyobb durranása, az elképesztő bevételeket elért Top Gun - Maverick amerikai akciófilm lesz műsoron este nyolctól, a Kertmoziban szintén ugyanebben az időpontban a mesék világába kalauzolják a felnőtteket és a gyerekeket: érkeznek a Minyonok: Gru színrelép családi animációs film. Az Eszterházy téren este nyolctól repülhetünk ide-oda az időben, amelyhez a fluxuskondenzátoros DeLorean nyújt segítséget: jön a Vissza a jövőbe 2. Ezt este tízkor felváltja egy dráma 1998-ból, mégpedig a Félelem és reszketés Las Vegasban film. Az Uránia Filmszínházban délután négy órától a klasszikus és felejthetetlen Macskafogón szórakozhat a közönség, amit hat órától a egy magyar dráma, a Toxikoma követ.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában