Megmérettetés

2022.09.17. 11:39

Elsöprően jó szerelés: országos elsők a Heves megyei vízművesek

Kétnapos szerelési és elméleti versenyben volt a legjobb a Heves Megyei Vízmű csapata.

T. B.

A győztes Heves Megyei Vízmű csapata

Forrás: Fővárosi Vízművek

Szeptember 14-én és 15-én Budapesten rendezték az Országos Víziközmű Szerelőversenyt. A rendező a Magyar Víziközmű Szövetség felkérésére a Fővárosi Vízművek volt. A verseny első napján és a második nap első felében kaptak szerelési munkát a csapatok, majd elméleti tudásukról kellett számot adniuk. Összesen huszonegy csapat versenyzett, köztük egy szabadkai. A zsűri a feladatmegoldás mellett a munkaterület rendezettségét és a munkavédelmi szabályok betartását is pontozta. 

Forrás: Fővárosi Vízművek

Idén a Heves Megyei Vízmű csapata lett a győztes, amely az első napon a legjobb teljesítményt nyújtotta, a második nap pedig a harmadik legtöbb pontot gyűjtötte, munkavédelemben azonban többen megelőzték őket. A Heves megyei szerelőgárda 1038 ponttal nyert, a második Mivízt 16 ponttal győzték le. A harmadik a Szegedi Vízmű lett, megyénk második nagy vízszolgáltatója, az ÉRV csapata az ötödik helyen végzett.

Címkék#vízművek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában