Gyász

2022.09.17. 09:58

Gyászolja a Bélkő SE balesetben elhunyt fiatal focistáját Balaton önkormányzata is

Murányi Enikő a Facebook-oldalán fejezte ki részvétét.

HEOL

A teljesen szétroncsolódott autó

Forrás: police.hu

Mint arról portálunkon is beszámoltunk, pénteken délután halálos közlekedési baleset történt Bélapátfalva és Mikófalva között. Mezeiné Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens közölte portálunkkal, hogy az áldozat egy 19 éves fiatalember volt.

Információink szerint a balesetben elhunyt fiatalember és két súlyosan sérült társa a Bélkő SE labdarúgói. Horváth Tamás, a csapat edzője portálunknak megerősítette a szomorú hírt. Elmondta, a tragikus hirtelenséggel elhunyt fiú az ifiknél játszott, de velük edzett.

A balatoni polgármester, Murányi Enikő a Facebook-oldalán nyilvánította ki részvétét. 
- Balaton Község Önkormányzata mélységes  részvétét fejezi ki a tragikus hirtelenséggel elhunyt Csuhaj Zsombor családja felé, egyúttal osztozunk a gyászukban. Mielőbbi felépülést kívánunk, a balesetet szenvedett másik két fiatalnak - írta a közösségi oldalán.

A tragédia miatt elhalasztották a szombat 16 órára kiírt Bélkő SE-Bélapát–Gyöngyösi AK mérkőzést. A megyei I. osztályú bajnokság 4. fordulójának találkozóját november 26-án pótolják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában