Kitüntetés

2022.09.16. 10:43

Gyöngyös és Hatvan városmarketingjét is elismerték

Megyénk két városát is Városmarketing Gyémánt-díjjal tüntették ki.

Sz. Sz. I.

Kárpáti István (balról a második) és mellette dr. Benkő Béla vették át a Gyöngyösnek járó díjat

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Csütörtökön adták át Budapesten, a Várkert Bazárban a Városmarketing Gyémánt-díjakat. Gyöngyös négy gyémánt-díj mellett egy különdíjat is kapott. A gyöngyösi önkormányzat tájékoztatása szerint a Rendezvény, esemény kategóriában a Mátrai Bornapok és a Tourinform Iroda által életre hívott 10 hét 14 program elnevezésű programsorozat kapott elismerést.

Marketingkommunikációs megoldások és tartalom kategóriában a Városrendészeti Igazgatóság által életre hívott Szomszédom a felügyelő program, valamint a részvételi költségvetés érdemelte ki a Városmarketing Gyémánt-díjat. Mindemellett Gyöngyös Observer különdíjban részesült. A díjakat Kárpáti István alpolgármester és dr. Benkő Béla, a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület elnöke vette át.

Városmarketing Gyémánt-díjat kapott Hatvan önkormányzata is, adta hírül Horváth Richárd polgármester. Közlése szerint első alkalommal részesültek a kitüntetésben.
– A programunk a közösségfejlesztést, a partnerséget, és a város számára fontos ügyeket -mint a törődés, gondoskodás, közös döntéshozatal, természetvédelem - és a hatvaniakat szolgálja – közölte Horváth Richárd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában