Ösztöndíj

2022.09.27. 11:56

Ismét lehet jelentkezni az Eger Város Ösztöndíjasa pályázatra

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet egri székhelyű középfokú oktatási intézmények nappali tagozatos, kiemelkedő tanulmányi eredményt elérő, szociálisan rászoruló, egri tanuló számára „Eger Város Ösztöndíjasa" címmel.

HEOL

A pályázat célja az esélyegyenlőség növelése, tehetséges egri fiatalok tanulmányainak segítése ösztöndíj támogatással, Egerben való letelepedésének elősegítése céljából - közölte az eger.hu.

A pályázat alapján elnyerhető egy tanévre vonatkozó ösztöndíj havi tanulmányi támogatásból (tízszer 10 ezer forint) és egyösszegű támogatásból (100 ezer forint) áll, mely középfokú tanulmányok esetén, összesen maximum 200 ezer forint.

Az egyösszegű támogatásra – a havi ösztöndíj mellett - a középfokú oktatási intézményben tanuló utolsó évfolyamra járó diákok pályázhatnak.

A további információk az eger.hu oldalon találhatók, ahonnan a pályázati űrlapot le lehet tölteni, valamint az egri polgármesteri hivatal Kabinet Irodáján (Eger, Dobó tér 2.) Madarász Réka ifjúsági referensnél lehet igényelni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában