Elismerés

2022.09.23. 17:10

Jubiláló kollégákat köszöntöttek a Heves Megyei Kormányhivatalnál

A kormányzati szolgálati jogviszonyban töltött idő után járó elismeréseket adott át tizenkét kormánytisztviselőnek Ignácz Balázs főispán. A kormányhivatal vezetője gratulált és köszönetet mondott a jubiláló kollégák munkájáért.

HEOL

A jubilálók

Forrás: Heves Megyei Kormányhivatal

A kormányhivatal vezetője gratulált és köszönetet mondott a jubiláló kollégák munkájáért – tudatta a Heves Megyei Kormány Hivatal a honlapján. 

Kovácsné Jakab Zsuzsanna élelmiszerbiztonsági szakügyintéző (Egri Járási Hivatal) 40 év, Vass Ágnes foglalkoztatási szakügyintéző (Egri Járási Hivatal), Gráfné Czövek Izabella szociális szakügyintéző (Gyöngyösi Járási Hivatal), Nagy Péterné gyámügyi szakügyintéző (Pétervásárai Járási Hivatal), Kissné Sztankovics Ildikó népegészségügyi osztályvezető (Füzesabonyi Járási Hivatal) 35 év, Jónyer Gabriella foglalkoztatási szakügyintéző (Gyöngyösi Járási Hivatal) és László Gyula foglalkoztatási szakügyintéző (Egri Járási Hivatal) 30 év, Deák Alfrédné pénzügyi és számviteli szakügyintéző (Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály), valamint Polonkai József társadalombiztosítási ellenőr (Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály) 25 év, míg Gulyás Anita kormányablak szakügyintéző (Egri Járási Hivatal), Balázs Éva gyámügyi szakügyintéző (Egri Járási Hivatal), Juhász Péter építésügyi és örökségvédelmi főosztályvezető 20 év szolgálat után vehetett át elismerést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában