Verseny

2022.09.24. 14:35

Szeretnél Egerben több kerékpártárolót? Pattanj bringára, hogy nyerjen Heves megye!

A We Love Cycling Magyarország kerékpáros magazin és támogatója, a ŠKODA Magyarország országos bringaversenyt hirdet a megyék között. A versenyre bárki nevezhet, csak ki kell választania, melyik megye számára gyűjti a kilométereket.

HEOL

Egyik alapelvünk, hogy a biciklizés mindenkié. Ennek megfelelően olyan bringaversenyt álmodtunk meg, amire akár egy kilométerrel is lehet nevezni - írja a We Love Cycling oldal. A lényeg az, hogy melyik megye gyűjti össze a legtöbb kilométert a lakosság méretéhez képest. Tehát az a régió nyer, ahol egy átlagos bringás a lehető legaktívabb. 

A nevezéshez a résztvevőnek egy telefonos alkalmazásban kell rögzíteni, hogy mennyit tekert, az eredményről pedig egy képernyőfotót kell küldeni, amely bizonyítja, hogy teljesítette a távot. Fontos, hogy mind a megtett táv, mind a dátum jól látható legyen. Ez után ki kell tölteni egy űrlapot, amelyen nevet, email-címet kérnek, valamint a megtett távot és annak a megyének a megjelölését, amelyért a pályázó versenyezni kíván. Ezen az űrlapon kell feltölteni az említett képernyőképet. 

Nem csak egy úttal lehet nevezni, akárhányszor lehet beküldeni hasonló módon az eredményeket.

A nyeremények:

A legtöbb kilométert gyűjtő megye lakosai valódi bringás jutalmat kapnak: megyeszékhelyükön egy fedett kerékpártárolót állítanak fel, oda, ahol a helyi önkormányzat szerint a legnagyobb szükség van rá. Valamint névre szóló oklevél is is érkezik mindazok postafiókjába, akik a győztes megyének gyűjtötték a kilométereket.

A legtöbb kilométert összegyűjtő játékos kerékpáros ajándékcsomagot és tesztvezetést nyer egy választott ŠKODA modellel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában