DÍjak

2022.09.15. 12:36

Tanárok munkáját ismerte el a szakszervezet Egerben

A Pedagógusok szakszervezete is megnyitotta a tanévet.

B. D.

Iván Béla Jánosné, a Pedagógusok Szakszervezetének volt titkára vette át a Pedagógusok Szakszervezete elnökségének járó kitüntetést Gosztonyi Gábortól, a Pedagógusok Szakszervezetének alelnökétól

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Díjátadással kezdte idén is a tanévet a Pedagógusok Szakszerezetének (PSZ) megyei szervezete csütörtök reggel Egerben. A Bartakovics Béla Közösségi Házban tartott eseményen ott volt Gosztonyi Gábor, a PSZ alelnöke, akivel megvitathatták tapasztalataikat a megyében dolgozó tanárok. 

Az eseményen Balogh Éva, a PSZ megyei elnöke  Gosztonyi Gáborral közösen díjakat adott át. Azokat jutalmazták, akik az elmúlt években sokat tettek a szervezet stabil működéséért. A résztvevőknek 19 elismerést osztottak ki, melyek között volt oklevél, illetve az Eötvös érem bronz és ezüst fokozata is.

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az elnökségi dicséretet, mely egy országos kitüntetés, Iván Béla Jánosnénak adták át. A méltatásban Gosztonyi Gábor kiemelte: Iván Béla Jánosné meghatározó szerepet tölt be a szakszervezetben. Az évek alatt számos kitüntetést kapott a precíz, megbízható munkája elismeréseként. 14 év alapszervezeti titkársága alatt összetartó közösséget hozott létre.

A Heves megyei szervezetnek saját kitüntetését Juhász Róbertné Csilla, az Egri Lenkey János Általános Iskola, Nagy György, a kerecsendi Általános Iskola  pedagógusa mellett Hollóné Kívés Violetta, a parádi Fáy András Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezető helyettese, valamint Takács Péter, füzesabonyi járási titkár vehette át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában