Kutatás

2022.09.12. 13:16

Továbbra sem találják, pedig már speciális búvárokkal is keresik a Gyöngyösről eltűnt férfit + fotók

Kovács Dávidot utoljára Gyöngyösön, a Kemény János utcában látták, ahonnan ismeretlen helyre távozott. Felesége a rendőrségen, illetve a közösségi médiában kért segítséget, azonban a férfit azóta sem találták meg. Szeptember tizenkettedikén megkezdődött a Deli-tó átvizsgálása is, amelyben a Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők Alapítvány és a Help Mentőkutyás Egyesület szakemberei segítkeznek.

HEOL

Ahogy arról korábban beszámoltunk, kétségbeesetten keresi a felesége K. D.-t, aki idestova több, mint egy hete szinte minden nyom nélkül eltűnt. A Budapesti IV. Kerületi Rendőrkapitányság szeptember másodikán adta ki rá a körözést, melyet visszavontak. Később a Heves Megyei Rendőrfőkapitányság Bűnügyi Osztálya adta ki a körözést a köddé vált férfire. 

A Help Mentőkutyás Egyesület vezetője, Bernát Zsolt tájékoztatta portálunkat a vizsgálat körülményeiről:

– Már átkutattuk Gyöngyös erdős részeit, az iskola környékét, illetve minden olyan helyszínt, amely az eltűnés szempontjából releváns lehet. Természetesen mindezt kutyákkal tettük, de a nagy erőkkel zajló keresés eddig még nem vezetett eredményre. A család kérésére a Deli-tavat is átnézzük, ehhez a Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők Alapítványtól kértünk segítséget. Nekik köszönhetően a tavat speciális búvárok vizsgálják át egy szonárral, ami azt jelenti, hogy ha találnak valamit a vízben, akkor az alapítvány emberei lemennek érte és felhozzák.

Az egyesület vezetője hozzátette: a kutatás akár több napig is eltarthat, mert a vízmélység több, mint három méter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában