Egészségnap

2022.10.08. 12:02

A Richter Egészségváros az egri Érsekkertben várja az érdeklődőket szűrésekre, tanácsadásra és előadásokra

Tizenhárom éve rendezi már meg a Richter Egészségvárost a gyógyszergyártó cég. Szombaton délelőtt a 93. magyarországi rendezvény nyílt meg a Szmrecsányi Lajos Érsekkertben. A szervezők délután fél hatig várják az érdeklődőket.

S. S.

Richter egészségváros a Szmrecsányi Lajos Érsekkertben

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A Richter Gedeon Nyrt. és a Markhot Ferenc Oktatókórház szombati programjának fél 10-es megnyitóját megelőzően már igen sokan megjelentek a hevesi megyeszékhely gyönyörű parkjában, ahol az időjárás is egészségszűrésre szövetkezett: ragyogó napsütés várta a vendégeket.

A hivatalos megnyitónak a szervezők megadták a módját, hiszen moderátornak a Retró rádió műsorvezetőjét, Abaházi Csabát kérték fel. Ő köszöntötte a színpadon dr. Vácity Józsefet, a kórház főigazgatóját, valamint Mirkóczki Ádámot, Eger polgármesterét, akik reményüket fejezték ki, hogy ebben a derűs, napsütéses őszben nagyon sokan jönnek ki egészségszűrésre. Abban is közös volt a bizakodásuk, hogy a kórház javára szépen gyűlik majd az adomány, hiszen az a gyógyítók munkáját segíti majd.

A Richter Egészségváros programot egyébként online is közvetítik, s a 93. Egészségváros megnyitójával elindult az online pontgyűjtési lehetőség: a közvetítésekhez fűződő aktivitásokkal - kedvelés, hozzászólás, megosztás – az online térben a programmal tartók is 300 forint értékű adományponttal növelhetik a Richter Gedeon Nyrt. által felajánlott három és fél millió forintos alapadományt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában