Üzleti élet

2022.10.28. 11:29

Az egri pláza nem csak egy hely, ahol az emberek elköltik a pénzüket

Október 27-én, csütörtökön este hét órától tartották meg az egri Csiky Sándor utcában azt a pódiumbeszélgetést, ahol Mester Sándor, házigazda beszélgetett Szőke István üzletemberrel, az Agria Park Bevásárlóközpont igazgatójával.

HEOL

Mester Sándor, a BizLounge Eger házigazdája és Szőke István, az Agria Park igazgatója beszélgetett

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A Gál Tibor Fúzióban lévő ötvenöt perces pódiumbeszélgetés egy új stílus, új műfaj Egerben. Mottójuk: Minden hónapban egy este, egy izgalmas egri helyszínen. 
Az eszmecserét követően borkóstoló és gasztronómiai különlegességek, vacsorafalatkák várták a résztvevőket. A rendezvényt az értékes új kapcsolatok létrehozása és a nyitottság jellemezte.

Szőke István üzletember nem így tervezte, de nem bánja, hogy így alakult — a hely édes rabságba ejtette. Egrinek vallja magát az egykori ingatlanos, aki ide érkezése óta a városnak azt a leglátogatottabb közösségi központját vezeti, amelyről sokan azt hiszik, hogy csak egy hely, ahol az emberek elköltik a pénzüket. Bölcs stratéga, kedves házigazda, kitartó és következetes vezető: az egri BizLounge októberi vendége Szőke István üzletember, az egri Agria Park Bevásárlóközpont igazgatója volt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában