Visszavárják a vendégeket

2022.10.12. 11:54

Bezárni kényszerül a sarudi Sulyom Étterem is jövő év áprilisáig

Kényszerű döntést hoztak.

M. H.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

– A Sulyom Tájétterem a Tisza-tó új Ételstílusa, a Tisza-tó vendéglátó egysége, fejet hajtva a kiszámíthatatlan gazdasági körülmények előtt, annak érdekében, hogy biztosítsuk szakembereink megélhetését, biztonságát, valamint esélyünk legyen egy normálisabb világban a gasztronómia területén Sarudon megkezdett utunk folytatására, október 24-én, hétfőn felfüggeszti tevékenységét és átmenetileg bezár abban bízva, hogy 2023. április 6-án újra találkozhatunk veletek – közölte közleményben az étterem hivatalos közösségi oldalán Kücsön Gyula tulajdonos.

Ahogy azt írja, a nyitás óta a vendégek nagy szeretete, illetve támogatása vette körül őket, valamint olyan elismeréseket kaptak a vendéglátó szakma részéről, amelyeket ők maguk sem hittek. 

– A gazdasági környezet diktálta kényszert a fejlődésre használjuk majd fel, tanulni fogunk minden értelemben. Berecz Ádám séf és csapata, a Sulyom  visszavár mindenkit. Mi most kicsit bezárunk, hogy legyen lehetőségünk nyitni, ha újra eljön a mi időnk – húzta alá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában