Testedzés

2022.10.31. 18:00

Ebben az évben is megkezdődött az úszásoktatás a vámosgyörki iskolában

Az energiatakarékossági intézkedések ellenére egész télen használhatják a tanulók a gyöngyösi uszoda fedett oktatómedencéjét.

Sz. Sz. I.

Forrás: Visontai Kovách László Katolikus Általános Iskola

Októberben elkezdődik a vámosgyörki Visontai Kovách László Katolikus Általános Iskola mindenkori ötödik osztályosainak úszásoktatása, adta hírül az intézmény. Tájékoztatásuk szerint a tanulók a gyöngyösi Dr. Csépe György Uszodába járnak a foglalkozásokra a 2022/2023-as tanévben.

A gyöngyösi képviselő-testület ugyan október 12-i rendkívüli ülésén átfogó energiacsökkentési intézkedéscsomagot fogadott el valamennyi, az önkormányzat tulajdonában álló ingatlanra, intézményre és gazdasági társaságra kiterjedőn, ami az uszodát is érinti. A sportlétesítményben azonban a 33 méteres úszómedence mellett a fedett oktatómedence is tovább működik. Így nincs akadálya, hogy a vámosgyörki iskolások addig járjanak oda, amíg mindannyian vízbiztossá, illetve ügyesen úszókká nem válnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában