Fejlesztés

2022.10.19. 14:33

A gazdaságról egyeztettek, a térség fejlesztéséért felelős kormánybiztos Egerben járt

A gazdasági válság ellenére sem adják föl a fejlesztési terveiket.

Sz. M. L.

Dr. Szabó Tünde a megyeházán

Forrás: Szántó György/Heves Megyei Hírlap

Dr. Szabó Tünde, az Északkelet-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztosa, Mayer Gábor területfejlesztésért felelős államtitkár, valamint Heves megye országgyűlési képviselői részvételével, és a gazdaságfejlesztésben érintett megyénkbéli szervezetek vezetőivel egyeztettünk Egerben – tette közzé Horváth László országgyűlési képviselő közösségi oldalán kedden.

– A gazdasági világválság ellenére sem adjuk fel szűkebb hazánkról alkotott jövőképünket: egyetértünk abban, hogy most olyan idők jönnek, amikor még nagyobb elszántságra, még több munkára, és még nagyobb egységre lesz szükség, hogy megtartsuk és fejlesszük azokat az eredményeket, melyeket az elmúlt években eddig elértünk – emelte ki.

Az egyeztetésen részt vett Juhász Attila Simon megyei közgyűlési elnök, Ignácz Balázs, Heves megye főispánja, valamint dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, az Eszterházy Egyetem rektora és többek között az egri polgármester, Mirkóczki Ádám is. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában