Advent

2022.10.01. 11:55

Idén sem marad el a karácsony előtti rendezvénysorozat Egerben

Elikezdődött a jelentkezés az Eger Advent 2022-re.

Ünnepi fények a Dobó téren

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Az Eger Advent 2022 elnevezésű rendezvénysorozat szervezőgárdája jelentkezést hirdet az Adventi Vásáron való részvételre és értékesítési pont üzemeltetésére november 18. és december 24. között az Egerben, a Dobó téren található Zalár úti helyszínre – közölte szombaton az egeradvent.hu.

Mint arról portálunkon is beszámoltunk, van olyan város, ahol már most eldöntötték, hogy nem kapcsolják fel az ünnepi fényeket, nem tartanak vásárt advent idején, Egerben azonban nem ez a helyzet. Az egeradvent.hu tájékoztatása szerint ugyanis ebben az évben ismét megrendezik az Eger Adventet, hogy az kulturális élményekkel gazdagítsa az egrieket, a hazánkból és külföldről idelátogatókat egyaránt.

Az elmúlt években a vidéki városok közül az egri volt a leglátogatottabb adventi programsorozat Magyarországon. Az Adventi Vásáron a hagyományos ajándéktárgyak és az újragondolt, modernebb formába öntött népművészeti tárgyak is helyet kapnak az ételek, italok és egyéb karácsonyi csemegék mellett. Az Agria Film Kft. a november 18. december 24. között megrendezendő Adventi Vásárra várja kézművesek, népművészek, iparművészek, kézműves élelmiszerkészítők jelentkezését.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában