Véradás

2022.10.09. 13:52

Íme a megyénkbeli véradási helyszínek és időpontok a jövő hétre

A jövő héten a megyeszékhelyen három, Gyöngyösön két alkalommal adhatnak vért az önkéntesek. A két város mellett lesz még lehetőség segíteni a vérre, vérkészítményre szorulókon Visontán és Nagyfügeden is.

S. S.

Kedden délelőtt fél 9-től lesz az első alkalom a Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Területi Szervezetének köszönhetően az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakközépiskolában. Itt délután fél egyig jelentkezhetnek a donorok. Ugyanezen a napon a gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium a másik helyszín 9-től 12 óráig. Szerdán az egri tűzoltóságon – 8-tól 11 óráig –, valamint a gyöngyösi Szent Bertalan plébánián lehet vért adni 13-tól 17 óráig.

Csütörtökön 10-12-ig a visontai művelődési házban, délután kettőtől ötig pedig a nagyfügedi IKTSZ Művelődési Házban várják az önkénteseket. Pénteken az egri Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakközépiskola (Rákóczi u. 95.) a helyszín 8 óra 30-tól déli fél 12-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában