Forgalmirend-változás

2022.10.19. 14:02

Ismét változott a forgalmirend a Kertész utca felújítása miatt

A Kertész utca faltól falig történő felújításához kapcsolódóan szerdától egészen november 4-ig forgalmirend-változás lép életbe a belvárosban.

M. H.

Még mindig nagy a felfordulás az egri Kertész úton

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Újabb szakaszába lépett a Kertész utca felújítása, emiatt október 19-től újabb forgalmirend-változásokat vezettek be – tudatta portálunkkal Liktor Judit, az egri önkormányzat sajtóreferense. Hasonló módosításra volt már példa az elmúlt időszakban, így a közlekedők számára nem lesz ismeretlen, hogy egyirányú lett a megújult Mekcsey utca, lentről a Szarvas térről a vár felé lehet rajta közlekedni.

A várállomás felől a Szarvas teret ismét a Leányka, Diófakút utcán történő áthaladással lehet elérni és a Kossuth Lajos utcára is így juthatnak el. A nagyobb forgalom elkerülése érdekében a Diófakút utca is újra egyirányú lett, lefelé a Szarvas tér felé. Fontos változás, hogy a Kertész utcát a Bitskey Aladár Uszoda melletti szakaszon – a Szarvas tér és az új Klapka s Kertész utcai körfogalom között – november 4-ig lezárják, így a Kertész utca járható szakaszait az Egészségház, Klapka György utca érintésével tudják elérni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában