Új funkciók

2022.10.05. 14:00

Már a horgászoknak is kedvez a Tisza-tó App

Nincs több keresgélés, böngészés, minden információ egy helyen elérhető.

M. H.

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Rengeteg újdonsággal bővül a Tisza-tó applikáció, mely az első mobil alkalmazás a Tisza-tóról, ami minden település látnivalóit, programjait, a turizmushoz kapcsolódó szolgáltatót tartalmaz a tó körül. A mostani frissítés igazán érdekes lesz mindenkinek, de a horgászoknak biztos nagyon sok hasznos infót nyújt majd. 

Kibővült a horgászat menüpont, már látható a zsilipek állása, a gátkapuk helyzete, vízállás jelentés és előrejelzés, az éppen fogási tilalom alatti halak, légnyomás, élő viharjelzés, a nap-és holdkelte és nyugta, szolunáris naptár és hét napos időjárás előrejelzés. Két új kerékpártúrát is ajánlanak térképekkel és büfékkel, új webkamerákat is lehet követni. 

Az alkalmazásban megismerhetjük a tisza-tavi kézművesek termékeit is, valamint elérhetőek lettek az éttermek heti menüjei. Az applikációban szűrni lehet településenként mindent, illetve több feltételnek megfelelő szűrés is van, könnyen átlátható, s mindkét platformról letölthető Android és iOS rendszerű okostelefonokra egyaránt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában