Mozgás

2022.10.16. 20:15

Megkeresték egymás lufiját az adácsi gyerekek az Európai diáksport napon

A közelmúltban a Szent Jakab Katolikus Általános Iskola és Sportiskola is részt vett az Európai diáksport napon.

Sz. Sz. I.

A gyerekek és pedagógusok az eső és a korai kelés ellenére gyalog érkeztek az intézménybe. Váltóversenyen és játékos vetélkedőkben mérték össze alsósok és felsősök a gyorsaságukat, ügyességüket. A jó hangulatú aerobikedzésen közel százharmincan mozogtak egyszerre, tájékoztatott Tompáné Fujdiar Beáta, a intézmény pedagógusa.

– A nap egy léggömbös feladattal zárult. A gyerekeknek fel kellett írni a lufikra a nevüket, majd az összekevert gömbök között időre megtalálni a sajátjukat. A hatalmas nyüzsgésben persze nem sikerült rálelni a sajátjukra. Ezután mindenki felvett egyet, és odaadta a gazdájának. Ezzel a feladattal szerettük volna nekik bemutatni azt, hogy ezek a ballonok olyanok, mint a boldogság. Soha nem fogjuk megtalálni, ha mindenki a sajátját keresi. De ha másokat teszünk boldoggá, akkor megtaláljuk a saját boldogságunkat is – emelte ki Tompáné Fujdiar Beáta. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában