Probléma

2022.10.17. 17:30

Megszólalt az egri városgondozás ügyvezetője, Juhász Géza: habosítják és dagasztják a kreált ügyet

Juhász Géza, ügyvezető hangsúlyozta, ő nem egy ügyintéző és a hibáik sorozatát szándékosságnak állítják be.

Sz. M. L.

Juhász Géza, a Városgondozás Eger Kft. ügyvezetője

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Mindenekelőtt a Városgondozás Eger Kft.-nek nincs ,,botrányos fakivágási ügye”. Egy sok hibával, nem teljesen körültekintő módon megszervezett munkafolyamatból, tudatosan felépített ,,ügyet” kreáltak, amelyet azóta is folyamatosan dagasztanak és habosítanak, hiszen az ügy a polgármesterhez köthető. Egyébként a Városgondozás Eger Kft. munkavégzését számos egyéb vonatkozásban jogosan éri, érheti kritika, vagy azért, mert nem eléggé alapos a munka, a határidőket nehezen tartjuk, vagy, mert sok esetben hiányos az adminisztráció. Ez mind igaz – fogalmazott közleményében Juhász Géza, aki a hangzatos címen megjelent sajtóinformációkra reagált az Városgondozás Eger Kft. ügyvezetőjeként.

– A feladat elvégzésére az üzemegység-vezetők ajánlatot készítettek és megszervezték a munkát. Ügyvezetőként nem én irányítottam a munkát, ingyen munkavégzés nem történt, szabadnapot a dolgozóknak nem ígértem. Illegális hulladéklerakás nem történt, a fanyesedéket hasznosítási céllal beszállították az Inert-telepre. A számla tartalma esetleg vitatható, de nem ,,fiktív" és nem ,,fals". Az EVAT Zrt. vizsgálata csak a számla kiállításának körülményeit tárta fel – hangsúlyozta. Hozzátette, a Városgondozás Eger Kft. vállalkozási tevékenysége elkülönül a közszolgáltatás keretében végzett feladatoktól. – Így az ott összességében jelentkező bevétel kell, hogy fedezze a felmerülő költségeket, nem pedig közpénzből finanszírozzuk. A vállalkozási tevékenységünk jelenleg nyereséges. A munkavégzés az ajánlat alapján, piaci áron történt. Az más kérdés, hogy a 6 ember és 3 jármű – nem 5 – túlzó volt. Utólagos ismereteim alapján 4 ember, 2 járművel 3 munkaóra alatt teljesíthette volna a feladatot.

A sajtóinformációkkal kapcsolatban még hozzátenném, hogy az általános ügyvezetői felelősségen túl, amit elismertem, továbbra is ,,valótlan, rágalmazó és fenyegető" állításoknak tartom az ügy kapcsán közzétett videóban és egyéb híresztelésekben tett kijelentéseket – szögezte le Juhász Géza.
Közleménye végén aláírásában hangsúlyozta, hogy ügyvezető és nem ügyintéző.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában