Játék

2022.10.21. 10:46

Sztoriznak, kreatív feladatokkal népszerűsítik az olvasást az egri könyvtárban

Ismét elindul az online olvasásnépszerűsítő játék a Bródy Sándor Városi és Megyei Könyvtár szervezésében.

B. D.

Október 9-én újraindították a Sztori játék új évadát, amely október 31-től 2023. április elejéig tart majd. A vetélkedő célja, hogy az olvasást közösségi élménnyé tegyék. A játék 4 kategóriában indul: junior, tini, felnőtt vagy család, valamint szenior, melyben a csapatok egy válogatott olvasmánylistából választhatnak ki történeteket, melyekhez könyvajánlót kell írniuk. Hónapról hónapra kreatív feladatokat is várnak a csapatoktól, ezek egyelőre még titkosak. Az elmúlt évek feladataiból kiindulva – volt könyvtrailer, borító újratervezés és montázskészítés – biztosan idén is érdekes kihívással készülnek.

A verseny végén a kategóriák nyertesei könyvcsomagokat kapnak jutalmul, valamint a legjobb kreatív feladatot és könyvajánlót elkészítők különdíjban részesülnek. A Sztori lehetőséget nyújt találkozni könyvekkel, az olvasmány élményével és a könyvtárral, valamint az új kapcsolatok születésére. Október 30-ig van lehetőség a regisztrációra. Az alábbi honlapon lehet jelentkezni, és tájékozódni a játék részleteiről. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában