Közgyűlés

2022.10.10. 20:02

Úgy tűnik, Egernek már két rossz, kihaszálatlan parkolóháza van

Az egy éve átadott Kertész utcai parkolóház üzemeltetése volt az utolsó téma a közgyűlés rendkívüli ülésén.

Szabadi Martina Laura

Kertész úti parkolóházról is szó volt a közgyűlésen

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Szűcs Tamás az Evat Zrt. ügyvezetője kiemelte, a kivitelezőnek az egyéves bejáráskor számos problémát jeleztek. A parkolóház ugyanis nagyon csúnyán beázik.

– Én úgy gondolom, hogy ezzel a rossz konstrukcióval nem lehet a parkolóházat használók életét veszélyeztetni, hiszen áll a víz az épületben – mondta Orosz Lászlóné (Fidesz-KDNP)

Dr. Csetneki Attila (Fidesz-KDNP) szerint az üzemeltetési szerződésbe is bele lehetne foglalni az ilyen balesetveszélyes eseteket. Sőt, néhány napos azonnali bezárást is, ha beázik az épület.

– Minden kivitelezésnél vannak hibák, ezek most előjöttek, jobb, mintha a strandszezonban történt volna – mondta Kovács Cs. Tamás.

Mint ahogy arról már korábban többször beszámoltunk, az új parkolóház a nyitás után sokszor üresen állt. Farkas Attila alpolgármester hangsúlyozta, a környező utcák viszont tele vannak parkoló autókkal.

Az üzemeltetési szerződést a felsorolt módosításokkal efogadták, ezek például a parkolóház bezárásának lehetősége, az elektromosautó-töltőrendszer kikapcsolása beázáskor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában