Méltatás

2022.11.04. 13:56

A Michelin Guide szerint a Bib Gourmand díjas Macok marhagulyását vétek kihagyni

A világhírű kiadvány is méltatja az egri éttermet.

HEOL

A kiváló ár-érték arányú éttermeknek járó Bib Gourmand díjas az Anyukám Mondta (Encs), a Casa Christa (Balatonszõlõs), a Kistücsök (Balatonszemes), a Macok (Eger), a Mór24 (Mór) és a Sparhelt (Balatonfüred) étterem képviselõi a Magyar Turisztikai Ügynökség Michelin Guide magyarországi díjkiosztóján

Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Portálunkon is beszámoltunk róla, hogy újabb rangos elismerésben részesült az egri Macok Bisztro: az étterem  a Michelin Guide című világhírű kiadvány által kiadott minősítések közül a Bib Gourmand minősítést kapta meg.

A modern konyhaként jellemzett Macokról, amely úgynevezett Bib Gourmand elismerést kapott a kiváló ár-érték arányt és színvonalat hozó konyhájával, az alábbiakat írta a Michelin Guide:

Ezt a világos, színgazdag bisztrót országszerte ismerik az ételek szerelmesei, és a Macok természetesen ki is érdemelte a hírnevét. A családi éttermet professzionálisan irányítja a barátságos csapat. A menü igazán vonzó keveréke a magyar és mediterrán fogásoknak. A klasszikus ízek uralkodnak az ételeken, de modern köntösben, a marhagulyásukat pedig nem szabad kihagyni – olvasható a Michelin Guide méltatásában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában