Felkészülés

2022.11.03. 14:38

Az egri városgondozás már készül a télre, huszonkét járművük lesz idén

Karbantartásokkal készülnek a város akadálymentesítésére.

Sz. M. L.

Téli felkészülés a Városgondozásnál Archív fotó

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Szervizműhelyünk munkatársai a téli ügyeletben résztvevő gépek, eszközök felújítását, karbantartását végzik – tette közzé a Városgondozás Eger Kft. a közösségi oldalán.

Juhász Géza ügyvezető arról tájékoztatta portálunkat, hogy idén 22 járművel, teherautókkal, traktorokkal, rakodó- és kiszolgálójárművekkel vágnak neki az idei télnek. Elmondta, a korábban beszerzett öt új traktorral már zavartalan lehet a téli síkosságmentesítés. Erre kétszáz tonna készlettel készülnek fel, partnereik folyamatosan pótolják a fogyóban lévő anyagokat, sőt arra is megállapodást kötnek velük, hogy indokolt esetben gépekkel is kisegítsék az önkormányzatot, amennyiben a huszonkét jármű nem birkózna meg az időjárás adta feladatokkal.

A nemrégiben beszerzett két új kis traktorokhoz csak év vége felé várhatóak a téliesítéshez használatos adapterek, kiegészítők, így ezek csak jövőre használhatóak ilyen célra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában