Elismerés

2022.11.19. 17:13

Családbarát vállalat címet és különdíjat kapott a Bosch egri és maklári gyára

Elnyerte az Év Családbarát Vállalata díjat, illetve a vándordíjat is.

B. D.

Családbarát lett az egri és maklári Bosch

Forrás: Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány

Fotó: SZECSI ISTVAN

Az Év Családbarát Vállalata díjakat immáron tizedik alkalommal adták át a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány szervezésében – tudtuk meg az alapítványtól. Pénteken, Budapesten rendezték meg a gálát, ahol Hornung Ágnes a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára köszöntötte a nyerteseket.

– Magyarországon 12 éve kezdődött a családbarát fordulat, és ezalatt olyan hellyé vált hazánk, ahol megbecsülik a családokat – emelte ki köszöntőjében.

Az Év Családbarát Vállalat kategóriában három fődíjat adtak át nagyvállalat, középvállalat és kisvállalat részére. Továbbá 7 különdíjat osztottak ki, valamint 49 cég nyerte el a Családbarát Vállalat címet. Megyénkből a Robert Bosch Automotive Steering Kft. kapta az MVM felajánlásából a vándordíjat, amit 2021-ben a családbarát mentorvállalatok alapítottak, emellett pedig a cég a Családbarát Vállalat címet is elnyerte. 

Az Eger és Maklár telephelyű Bosch kft. kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a világ több mint 100 járműgyártójának. Mostanra a két telephelyről évi több, mint kétmillió kormánymű kerül ki, s ezek többsége a legkorszerűbbek és környezetbarátak, ezek sok millió járműbe beépítve közlekednek az utakon szerte a világban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában