Kényszeres gyűjtögető

2022.11.21. 11:27

Csótányinvázió és elviselhetetlen bűz miatt szenvednek egy egri társasház lakói + videó

Iszonyatos szag terjeng az egész házban.

HEOL

Forrás: Tények.hu

Csótányinvázió és elviselhetetlen bűz miatt szenvednek évek óta egy egri társasház lakói. Egyik szomszédjuk ugyanis kényszeres gyűjtögető, minden leértékelt élelmiszert összevásárol, majd hűtetlenül tárolja a lakásában. A lakók azt mondják, az ajtó alatt folyik ki a romlott húslé, emiatt terjeng iszonyatos szag az egész házban, derül ki a Tények riportjából. A nőnél már sokszor volt kényszertakarítás, ahogy arról a heol.hu is beszámolt, de aztán mindig újrakezdi a gyűjtögetést.

A híradós anyagban látszik, hogy a takarítást végzők védőruhában, maszkban, kesztyűben több köbméternyi megrohadt, bűzlő élelmiszert pakoltak zsákokba, s azokat az ablakon keresztül dobálták egy daruval felemelt konténerbe. A Töviskes téri házban élők elkeseredettek, mivel a mostani takarítás után tapasztalataik szerint újra kezdődik minden. Legutóbb januárban takarítottak az ominózus lakásban, s azóta elképesztő mennyiségű romlott élelmiszer halmozódott fel benne ismét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában