Árverés

2022.11.28. 15:06

Elég merész vagy, hogy a NAV-tól vegyél bükki pálinkát? Ma indul a négy napon át tartó licit

Pálinkára, likőrökre is licitálhatunk a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán mától.

F. V. E.

Előbb licitálunk, aztán koccintunk

Forrás: Shutterstock

Fotó: Goran Lakovic

– Az igazán bátrak a NAV-tól vesznek alkoholt, például Merész barackot, Bükki vegyesgyümölcsöt, Avasi Keserűt, esetleg Hat királyné szamócapálinkát. A hivatal következő árverésén – a többszáz tétel mellett – ezekre a szeszesitalokra is lehet licitálni – tájékoztatta portálunkat dr. Paskujné Pifkó Mónika, a NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatóság Jogi-koordinációs és Törvényességi Osztályának kommunikációs referense.

A pálinkák, likőrök és egyéb szeszesitalok többféle kiszerelésben érhetők el. Az árverésre bocsájtott, összesen több mint 350 millió forint becsült értékű alkoholra november 28-ától négy napon keresztül, december 1-jéig lehet licitálni, közölte az adóhivatal.

– A kalapács alá kerülő tételek egy része zárjegyes, azaz bárki megvásárolhatja, míg a másik része zárjegy nélküli lédig ital. Utóbbira csak olyan vevő tehet vételi ajánlatot, aki adóraktári engedéllyel rendelkezik – ismertette a kommunikációs referens.

A tételekre licitálni, valamint további információkról tájékozódni a NAV árverési oldalán lehet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában