Aszfaltoznak

2022.11.06. 15:28

Hétfő reggeltől lezárják a Rákóczi út nagy részét Füzesabonyban

S. S.

Füzesabony, Rákóczi út

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Újabb szakaszához érkezett a Zöld Város kivitelezése. November 7-én, hétfőn reggel hét órától egészen szerdáig – aszfaltozás miatt – lezárják a Rákóczi út egy jelentős szakaszát. A munkálatok a Rossmann boltjától a Széchenyi István Katolikus Általános Iskoláig, a Rákóczi és a Kossuth út találkozásáig tartanak. 

Ottjártunkkor az adott útszakasz burkolata már felmart állapotban volt, s az úttest mindkét oldalán lévő parkolókban gépjárművek várakoztak. Ez a tény azért lényeges, mert a kivitelező azt kéri, hogy az említett szakaszon ne parkoljanak autókkal, ugyanis az aszfaltozás miatt nem tudnak majd kiállni a járművekkel.

Korábban megírtuk, hogy a TOP-pályázat kerete eredetileg 1 milliárd 150 millió forint volt, melyhez közel 850 millió forint ráemelés érkezett, így majd kétmilliárd forint áll rendelkezésre ahhoz, hogy Füzesabony modernebb, zöld várossá válhasson. A beruházás alapkövét másfél éve, 2021. májusában helyezték el

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában