Szilágyi

2022.11.26. 13:00

Idén is volt Tudomány Hete a Szilágyiban

Minden nap érdekes, hasznos előadásokat tartanak.

HEOL

Dr. Zupkó Gábor, az Európai Bizottság és az igazságügyi miniszter főtanácsadója, az NKE egyetemi tanára, aki Európa mi vagyunk címmel tartott előadást a végzős történelem faktosoknak és a 4 for Europe versenyen részt vett csapatok tagjainak.

Forrás: Szilágyi Erzsébet Gimnázium

- A pénteki Erzsébet-nap fénypontjaként végzőseink tánccal örvendeztették meg szüleiket és tanárainkat. Volt palotás, keringő és latin tánc is - tájékoztatta portálunkat  Saxinger Veronika, az Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium pályázatokért és médiakapcsolatokért felelős ügyintézője. 

- Ezen a héten pedig a tudományé volt a főszerep, ebben az évben is volt Tudomány Hete iskolánkban. Ismét minden napra jutott érdekes, hasznos előadás. Kiemelkedő tehetségű diákjaink, orvos, pszichológus, professzor kápráztatta el a héten az érdeklődőket. Egyetemek oktatói, képviselői látogatnak el hozzánk, bemutatva képzési helyeiket, kedvet csinálva végzőseinknek - tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában