Szemét

2022.11.05. 10:29

Ingyen kapnak kukát, komposztálót a Lőrinciben élők

Lőrinciben elkezdődött a kukaosztás.

T. O.

Kukaosztás

Forrás: Tari Ottó/Heves Megyei Hírlap

A gyűjtőedényeket pályázaton nyerte az önkormányzat, s ennek eredményeként minden porta, amely érvényes szemétszállítási szolgáltatással rendelkezik, egy kommunális- és egy szelektív 120-120 literes edényzetet, valamint egy műanyag komposztálót kap ingyenesen.

Az elmúlt napokban a selypi városrészben élők vehették át a kukákat, a jövő héten, november 8-án és 9-én (kedden és szerdán) 9-18 óra között a könyvtár parkolója lesz a helyszín az alábbi utcák lakói számára: Bajcsy-Zsilinszky, Összekötő, József Attila, Vörösmarty, Ady Endre, Hársfa, Tölgyfa, Rákóczi utcák, Szabadság tér, továbbá Béke, Tabán, Határ, Toldi, Csokonai, Gyergyó, Arany János, Herédi, Kölcsey, Erkel, Gábor Áron, Rózsa, Május 1., Balassi Bálint, Kiss utca, Vasvári, Petőfi, Kossuth, Bem, illetve az Árpád út 166. számig bezárólag.

November 10-én, csütörtökön 9-18 óra között a Mátravidéki Erőmű salakos pályáján a Meggyfa, a Mátra és a Bercsényi utcák, az Erőmű tér, a Jegenyefa sor, illetve a Vörössápi utca lakói vehetik át az edényzetet.

Ha valaki a jelzett időpontban nem tudja átvenni a kukákat, kézzel írott meghatalmazással rokona, ismerőse, szomszédja is átveheti azokat. Az edényzetért magánszemélyeknek nem kell fizetni, a szolgáltató nem magánszemély ügyfelei részére a hulladékgyűjtő edényzet bérleti díj ellenében vehető át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában