Fejlesztés

2022.11.11. 17:34

Óriási lépés e fejlesztés az egri cég életében

Négy új öntőcella érkezett, napelemparkkal is gazdagodtak.

M. H.

Az új gépek hamarosan munkába állnak

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Az AlZink Kft. egy fejlesztés révén lép előre, ezt mutatták be pénteken délután a gyárban. Dr. Pajtók Gábor, Eger és térsége országgyűlési képviselője köszöntötte a megjelenteket, s kiemelte, öröm, hogy a cég folyamatosan fejlődik, s mindezt a kormány is támogatja.
– Európai viszonylatban is élen járnak, s ezt elősegíti a mostani új gépek beállítása. Bízzunk benne, hogy a fejlesztésnek köszönhetően a cég piaci pozíciói megszilárdulnak, s előre is lépnek – fogalmazott.

Az új gépek megerősítik a cég helyzetét
Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Bozsik Csaba gazdasági ügyvezető a társaságról szólt. Mint mondta, 2005-ben alakultak, 2006-tól pedig már szériában gyártottak, mostanra pedig több iparágnak dolgoznak.

Őt követően Sziklai Tibor, a tulajdonos megbízottja ismertette a projektet. Elmondta, négy új öntőcella érkezett, és napelemparkot is kialakítottak.
– A fejlesztési projekt célja a modern, versenyképes technológiai háttér megteremtése, óriási lépés a cég életében – emelte ki. A köszöntők után a résztvevők körbejárhatták a gyárat, és megtekinthették az új gépeket.

A cél a modern, versenyképes technológiai háttér megteremtése
Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában