Elismerés

2022.11.03. 19:44

Rangos minősítést kapott az egri Macok Bisztró

Óriási elismerésben részesült az egyik egri étterem.

HEOL

Forrás: Facebook/Macok Bisztró

A Macok Bisztró a Stílusos Vidéki Éttermiség tagja, az ország Top 10 magyar étterme, Top 20 vidéki étterme, Top 25 szerethető étterme és Top 5 vasárnapi ebéd helyszín egyike a Dining Guide szerint. Most egy újabb rangos elismerést kaptak.

– Éttermünk a Michelin Guide című világhírű kiadvány által kiadott minősítések közül a Bib Gourmand minősítést kapta, melynek jelentése, hogy a mérsékelt árak mellett kiváló minőségű a konyha – osztotta meg a nagyszerű hírt Facebook oldalán a Macok Bisztró.
Kiemelték: ez a legrangosabb gasztronómia elismerésük, melyben eddig részesültek. 
 

Nem csak a Macok Bisztró részesült hatalmas elismerésben. Úgynevezett Zöld Michelin-csillagot kapott a francia étteremkalauztól a poroszlói Graefl Major Kétútköz. Ezt azok, az élvonalba tartozó vendéglátóhelyek kaphatják meg, amelyek sokat tesznek a fenntarthatóságért, vagyis a kulináris élmények mellett a környezetvédelem terén is példamutató a működésük. A kétútközi Graefl Major pedig a fenntarthatóságot előtérbe helyezőknek járó Zöld Michelin-csillaggal gazdagodott.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában