Változás

2022.11.07. 16:07

Részben zárva lesznek az egri óvodák december 19-től az energiaárak miatt

Ügyeleti rendszerrel dolgoznak néhány hétig.

Sz. M. L.

Üresek lesznek az óvodák

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– A megemelkedett energiaárak következtében kialakult nehéz helyzet miatt Eger önkormányzata az elmúlt hetekben többszöri egyeztetést folytatott az önkormányzat fenntartásában működő óvodák vezetőivel az intézmények téli szünetének kérdésében. Minden óvodavezető előzetes igényfelmérést végzett a szülők körében, mely után egy közös, szakmai döntés született. Eszerint ügyelet fenntartása mellett december 19-től 2023. január 8-ig az egri óvodák módosított rendben tartanak nyitva – közölte az önkormányzat.

December 19-én, 20-án és 21-én teljes befogadó képességgel az Egri Kertvárosi, a Szivárvány Óvoda Eszterlánc Tagóvodája, a Benedek Elek intézmény Joó János tagóvodája illetve két csoporttal az Egri Kertvárosi Epreskert utcai tagóvodája lesz nyitva. December 22-én és 23-án valamint december 27-től 30-ig a Szivárvány Óvoda Eszterlánc Tagóvodája lesz az erre az időszakra kijelölt ügyeletes befogadó intézmény. A jövő évben január 2-től 6-ig pedig az Egri Kertvárosi Óvoda illetve a Benedek Elek intézmény Joó János tagóvodája és a Szivárvány ovi Eszterlánc tagóvodája várja a gyerekeket. A bölcsődék esetében december 19-től 2023. január 6-ig az Arany János utcai Montessori Bölcsőde látja el a gyermekek napközbeni felügyeletét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában