VOSZ

2022.11.30. 12:27

Videón mutatjuk, mivel érdemelték ki a Prima díjat a kitüntetettek + videók

Ahogy portálunk is megírta, a VOSZ Heves Megyei Szervezete november 26-án, szombaton megtartott Heves megyei Prima-díjátadó Gálaesten adta át elismeréseit.

HEOL

Dr. Assani Omar orvosigazgató Magyat Tudomány kategóriában vehette át a megyei Prima díjat

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Az eseményről a heol.hu is tudósított, a VOSZ által portálunkkal megosztott videókból pedig közelebbről is megismerhetjük a díjazottakat.

2022. évben megyei PRIMA díjasok lettek:

  • Magyar Építészet: Fajcsák Dénes (építész)
  • Magyar Sport: Major Attila (edző és sportrehabilitációs tréner)
  • Magyar Tudomány: Dr. Assani Omar (orvosigazgató)

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Elnöke Demján Sándor, közel 20 évvel ezelőtt megalapította a megyei Prima Díjat, ahol a megyei kulturális, tudományos és közéleti élet kiemelkedő képviselőinek méltó elismerése a helyi vállalkozói közösség összefogásával valósul meg. A díj rangját jól jelzi, hogy a hozzá kapcsolódó ünnepi estélyek, mindenhol a megyei közélet legrangosabb társadalmi eseményévé váltak, így Heves megyében is.

A Szervezet elnökségének meggyőződése, hogy Heves megyében is szükség van a vállalkozói közösség összefogásával megvalósuló rangos elismerésre, ahol szűkebb hazánk életében kiemelkedő személyiségeit és közösségeit díjazzák. Ők azok, akik oly sokat tettek – és tesznek folyamatosan - megyénk szellemi, kulturális, művészeti, oktatási, művelődési, tudományos és sportéletének fejlődéséért.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában