Gyönyörű hölgyek

2022.12.09. 19:56

A hatvani Albert Zsófia is ringbe száll a Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny döntőjében

Heves megyét a hatvani Albert Zsófia képviseli a Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny budapesti döntőjében.

HEOL

Zsófia képviseli megyénket a Miss Hungary Nemzeti Szépségversenyen

Forrás: Beküldött fotó

Idén ismét szoríthat a megye lakossága, hiszen a Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny döntőjében Albert Zsófia hatvani szépség is ringbe száll a 2022-es koronáért!

– A Nemzeti Szépségversenyt, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjét december 11-én Budapesten, az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében rendezik meg. Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music stábja tv-felvételt készít az eseményről, és elindult az applikációjukon, illetve a weboldalukon a közönségszavazás is értékes nyereményekkel – tájékoztatta a portálunkat a verseny szervezőinek képviseletében Trejtnar Anita.

Arról is beszámolt, hogy a színes programok, Freelusion Show, Dinasma Design bemutató és számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak közül.

A hatvani döntős ekképpen mutatkozott be a heolnak:

– Albert Zsófia Annának hívnak, 19 éves vagyok. Az érettségi utáni elmúlt egy évem tapasztalatszerzéssel telt. Kipróbáltam magam több dologban és úgy néz ki, az élet eddig jó irányba terelget. Általános iskola óta azt tanácsolták nekem, hogy a színészet felé induljak el majd, és ebben az évben sikerült egy kicsit belekóstolnom. Szeretnék ebből is kihozni minél többet, ha lesz rá lehetőségem, de a nagy szenvedélyemet, a lovaglást sem szeretném elengedni. Hatéves korom óta lovagolok és három esztendeje éve büszke lótulajdonos vagyok. A tanulmányaimat ebben az irányban szeretném majd folytatni. Bár tudom, hogy rengeteg idő, munka és pénz, meg egy kicsi szerencse is kell hozzá, de a végső cél egy saját lovarda lenne ahol lovakat tenyésztek.

A hazai szép hölgyek vetélkedésének jótékonysági, karitatív célja is van, árulta le Trejtnar Anita, mint közölte, első alkalommal a Miss Hungary Szépségverseny a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában