Karácsony

2022.12.13. 16:21

Az egri kórházba már vitték a fenyőfát: nem az angyalok, hanem az Egererdő Zrt. dolgozói

Az idén is megajándékozta az Egererdő Zrt. a Markhot Ferenc Kórházat. Ötven fenyőfát vágtak ki és juttattak el az intézménybe a cég munkatársai.

HEOL

Az Egererdő Zrt. fenyőfákat adományozott a Markhot Ferenc Kórház részére

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

- A fenyők a kórház osztályait, bejáratait díszítik az adventi ünnepek alatt, szebbé téve a betegek, kórházi dolgozók mindennapjait a karácsonyi időszakban - közölte portálunkkal Szegedi Erzsébet, az intézmény sajtóreferense. - Az Egererdő Zrt. több éve minden karácsonykor eljuttatja fenyőfa adományát az egészségügyi intézmény számára. Köszönjük!

- Az Egererdő Zrt. évek óta hozzájárul az egri Markhot Ferenc Kórházban gyógyulók és az ott dolgozók meghitt karácsonyi ünnepéhez - tette hozzá Vigh Ilona, az erdészet kommunikációs vezetője. - Az erdészeti társaság idén 49 ezüstfenyőt adományozott a kórház számára, hogy minden kórházi osztályon ünnepi díszbe öltöztessék a közösségi tereket. A cég dolgozói ezúton is azt kívánják, hogy a Kis Jézus születésének ünnepéhez közeledve minden egyes fa jelképezze a gyógyulásba vetett reményt, és a hazaváró család szeretetét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában